Bacallà al forn amb llit de patata i pebrot del piquillo

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 llom de bacallà dessalat
  • 1 patata
  • 1 all
  • 1 potet de pebrots del piquillo
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre

1 racions

Elaboració

Pelem, rentem i tallem la patata a rodanxes fines.
En una safata de forn amb oli a la base, hi posem de les patates salpebrades. Ho enfornem a 150º.
Passats uns 15 minuts, posem sobre les patates el bacallà i pugem la temperatura del forn a 200º.
A mitja cocció, uns 5 minuts, hi posem les tires de pebrot del piquillo, un all laminat i ho deixem coure uns 5 minuts més. Ja es pot servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Bacallà al forn amb llit de patata i pebrot del piquillo

Bacallà al forn amb llit de patata i pebrot del piquillo.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

299 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!