Carxofes bullides amb ous durs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 o 3 carxofes
  • 2 ous
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva verge extra

1 racions

Elaboració

Rentem les carxofes després de treure les fulles menys tendres i les tallem per la meitat.
Pelem les cues.
En una olla hi posem aigua amb una mica de sal i les carxofes amb les cues tal i com les hem preparat.
Quan l'aigua bull, baixem una mica el foc, però deixant que segueixi bullint.
Ho deixem coure uns 30 minuts.
Mentre fem les carxofes, en una olla hi posem aigua i sal. Quan l'aigua està calenta hi fiquem els dos ous. Mantenim els ous bullint uns 10 minuts. Els traiem i deixem que es refredin.
Els pelem i tallem per la meitat.
Emplatem les mitges carxofes amb els ous durs i ho amanim amb sal, pebre i oli d'oliva verge extra.

35min


Recepta de cuina de Carxofes bullides amb ous durs

Carxofes bullides amb ous durs.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1640 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: