Crema verda amb ceba i alls

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 porro
  • 1 carbassó
  • 1/2 pebrot verd
  • 1 branca d'api
  • Una mica de col verda
  • 1 ceba
  • 6 alls
  • 125 ml de brou de verdures casolà
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva verge extra

Elaboració

Pelem i tallem la ceba a grills. Pelem els alls.
Rentem la resta d'ingredients i els trossegem.
En una olla hi posem aigua amb una mica de sal i totes les verdures i hortalisses menys el carbassó.
Deixem que bulli uns 8 minuts.
Hi afegim el carbassó tallat a rodanxes. Deixem que cogui tot junt uns 8 minuts més.
Ho escorrem bé.
Posem els ingredients al got de la batedora amb el brou de verdures, ho salpebrem i ho triturem tot.
Depenent dels gustos ho triturem més o menys fi.
Servim la crema amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra.

25min


Recepta de cuina de Crema verda amb ceba i alls
Crema verda amb ceba i alls.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Crema verda amb ceba i alls
Verdures i hortalisses escorregudes.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Crema verda amb ceba i alls
Verdures i hortalisses bullint.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

633 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: