Crema verda amb ceba i alls
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 porro
- 1 carbassó
- 1/2 pebrot verd
- 1 branca d'api
- Una mica de col verda
- 1 ceba
- 6 alls
- 125 ml de brou de verdures casolà
- Aigua
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva verge extra
Elaboració
Pelem i tallem la ceba a grills. Pelem els alls.
Rentem la resta d'ingredients i els trossegem.
En una olla hi posem aigua amb una mica de sal i totes les verdures i hortalisses menys el carbassó.
Deixem que bulli uns 8 minuts.
Hi afegim el carbassó tallat a rodanxes. Deixem que cogui tot junt uns 8 minuts més.
Ho escorrem bé.
Posem els ingredients al got de la batedora amb el brou de verdures, ho salpebrem i ho triturem tot.
Depenent dels gustos ho triturem més o menys fi.
Servim la crema amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra.
25min



Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
633 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies