Crema de fonoll i poma

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 de Bulb de fonoll
  • Una ceba petita
  • 1 poma
  • Oli d'oliva
  • Un rajolí d'oli d'oliva verga extra
  • Un polsim de sal
  • Un polsim de pebre negre

1 racions

Elaboració

En una olla hi posem oli i la ceba tallada a grills fins.
Mentre, rentem el fonoll i el tallem a trossets petits. Pelem i tallem la poma.
Quan la ceba comenci a estar tova hi afegim el fonoll tallat petit, ho remenem i hi posem la poma tallada.
Ho salpebrem. Ho cobrim amb aigua, i deixem que arrenqui el bull.
Abaixem el foc i ho deixem coure 20 minuts.
Passat aquest temps ho triturem tot amb la batedora i rectifiquem de sal i pebre.
A l'hora de servir, hi podem posar uns fulles de fonoll i un rajolí d'oli d'oliva verga extra.

40min


Recepta de cuina de Crema de fonoll i poma

Crema de fonoll i poma.

Recepta de cuina de Crema de fonoll i poma

Crema de fonoll i poma.

Recepta de cuina de Crema de fonoll i poma

Bulb de fonoll, ceba i poma per fer crema.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4742 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: