Calamars farcits

Categoria:
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns 7 o 8 calamars petits
  • 1 Botifarra o potser dues
  • 1 o 2 Ous durs
  • 2 Cebes grosses
  • 200 ml de brou de carn
  • Un grapat d'ametlles (unes 6 o 8)
  • Una mica de brandi
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

3 racions

Elaboració

Netegem els calamars, separant les potes del cos (ens ho poden fer a la peixateria).

Per fer el farciment:

Tallem les potes a trossets i les saltem en una paella a foc suau, perquè deixin anar l'aigua.
Un cop sense aigua hi afegim un raig d'oli amb la botifarra sense pell esmicolada.
Deixem que cogui uns 5 minuts. Hi posem l'ou dur ratllat. Ho salpebrem, remenem i reservem.

Per acabar el plat:

Farcim els calamars i els tanquem amb un escuradents.
En una cassola, fem un sofregit amb les cebes ben picades.
Quan estigui ben feta (té d'agafar un color fosc), hi afegim els calamars, un raig de brandi i el brou de carn.
Deixem que cogui a foc lent fins que els calamars siguin tous, a mitja cocció hi tirem les ametlles ben picades.
Ja es pot servir el plat.

55min


Recepta de cuina de Calamars farcits

Calamars farcits.

Recepta de cuina de Calamars farcits

Calamars farcits.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1695 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: