Calamars farcits

Categoria:
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns 7 o 8 calamars petits
  • 1 Botifarra o potser dues
  • 1 o 2 Ous durs
  • 2 Cebes grosses
  • 200 ml de brou de carn
  • Un grapat d'ametlles (unes 6 o 8)
  • Una mica de brandi
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

3 racions

Elaboració

Netegem els calamars, separant les potes del cos (ens ho poden fer a la peixateria).

Per fer el farciment:

Tallem les potes a trossets i les saltem en una paella a foc suau, perquè deixin anar l'aigua.
Un cop sense aigua hi afegim un raig d'oli amb la botifarra sense pell esmicolada.
Deixem que cogui uns 5 minuts. Hi posem l'ou dur ratllat. Ho salpebrem, remenem i reservem.

Per acabar el plat:

Farcim els calamars i els tanquem amb un escuradents.
En una cassola, fem un sofregit amb les cebes ben picades.
Quan estigui ben feta (té d'agafar un color fosc), hi afegim els calamars, un raig de brandi i el brou de carn.
Deixem que cogui a foc lent fins que els calamars siguin tous, a mitja cocció hi tirem les ametlles ben picades.
Ja es pot servir el plat.

55min


Recepta de cuina de Calamars farcits

Calamars farcits.

Recepta de cuina de Calamars farcits

Calamars farcits.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1523 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: