Espaguetis amb calamar i rossellones
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 200 g d'espaguetis
- 1 Calamar
- Un grapat de rossellones
- 1 Ceba
- 3 alls
- 1 fulla de llorer
- 1 tomàquet petit madur
- Oli d'oliva
- Sal
- Aigua
2 racions
Elaboració
En una olla hi posem abundant aigua, una mica de sal i una fulla de llorer.
Mentre esperem que l'aigua arrenqui a bullir, en una paella gran amb oli sofregim l'all i la ceba tot ben picat.
Quan la ceba està tova i transparent hi afegim el tomàquet ratllat. Ho deixem coure a foc lent.
Mentre fem el sofregit, afegim la pasta a l'olla on l'aigua ja bull. La deixem coure el temps que figura en el paquet.
Té de quedar "al dente" o una mica menys doncs al final la courem amb el calamar i rossellones, uns 3 minuts més.
Mentre es cou la pasta aprofitem per netejar el calamar i el tallem a rodanxes.
Afegim el calamar tallat al sofregit amb la ceba, all i tomàquet i, ho deixem coure tot junt.
Finalment, hi incorporem les rossellones i esperem que s'obrin bé.
Per finalitzar un cop la pasta estigui al "dente", l'escorrem i parem la cocció amb aigua freda.
Incorporem la pasta al sofregit amb el calamar i les rossellones i deixem que cogui tot junt, uns 3 minuts, perquè s'integrin els sabors.
Ja es pot servir el plat.
35min
Notes
també es pot fer amb sìpia
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1920 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.