Bacallà a la planxa amb patates i carbassó
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 lloms de bacallà ja dessalat
- 4 patates
- 1 carbassó
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Pelem, rentem i tallem les patates a rodanxes molt fines.
Les coem en una paella amb oli d'oliva i sal uns 15 minuts.
Hi afegim el carbassó tallat a rodanxes i deixem que cogui tot junt uns 5 minuts més. Ho retirem i posem sobre paper absorbent.
Ho salem una mica.
Mentre es couen les patates, col·loquem els lloms de bacallà ja dessalats sobre la planxa ben calenta, sempre amb la pell cap amunt, deixant que es cogui bastant (uns 8 - 10 minuts), perquè quan li donem la volta no se'ns trenqui. Un cop donada la volta, deixarem coure el bacallà la meitat de temps que abans. El temps de cocció depen del gruix i punt de cocció que ens agradi.
Servim el bacallà amb les patates i carbassó.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2205 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.