Pollastre amb calçots "a la papillota"
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Papillota
Recepta per forn
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 cuixes de pollastre
- 6 calçots
- Espècies (les que més ens agradin: herbes provençals, romaní, farigola, comí,...)
- Oli d'oliva
- Sal
2 racions
Elaboració
Rentem els calçots, tallem la part més verda i les capes menys tendres.
Posem les cuixes de pollastre i els calçots damunt del paper de plata, hi afegim les espècies i doblem el paper de plata per la meitat per tapar el pollastre, després anem doblant les puntes perquè quede ben tancat.
L'oli i la sal els posarem al final, quan ja el traiem del paper, perquè així és més sa, a més no fa tanta aigua la carn.
Escalfem el forn a uns 180-200º i posem dins els ingredients embolicats.
Ho deixem coure uns 45 minuts.
Ho traiem del forn, obrim el paper de plata i hi posem l'oli i la sal.
50min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1203 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies