Pollastre amb calçots "a la papillota"

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 cuixes de pollastre
  • 6 calçots
  • Espècies (les que més ens agradin: herbes provençals, romaní, farigola, comí,...)
  • Oli d'oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

Rentem els calçots, tallem la part més verda i les capes menys tendres.
Posem les cuixes de pollastre i els calçots damunt del paper de plata, hi afegim les espècies i doblem el paper de plata per la meitat per tapar el pollastre, després anem doblant les puntes perquè quede ben tancat.
L'oli i la sal els posarem al final, quan ja el traiem del paper, perquè així és més sa, a més no fa tanta aigua la carn.
Escalfem el forn a uns 180-200º i posem dins els ingredients embolicats.
Ho deixem coure uns 45 minuts.
Ho traiem del forn, obrim el paper de plata i hi posem l'oli i la sal.

50min


Recepta de cuina de Pollastre amb calçots  "a la papillota"

Pollastre amb calçots "a la papillota".
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

374 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!