Estofat de vedella

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1,2 kg de jarret tallat a daus
  • 4 patates
  • 2 porros
  • 2 pastanagues
  • 3 alls
  • 2 tomàquets madurs
  • Farina blanca
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre
  • Sal
  • 300 ml de vi negre
  • Aigua mineral

4 racions

Elaboració

Salpebrem els talls de jarret al gust.
Els passem per farina blanca i els marquem en una cassola amb una mica d'oli. Ho reservem.
Amb aquest oli, a foc mig-baix, coem porro, pastanaga i alls, tot tallat finet.
Ho salpebrem i deixem coure uns 6 - 8 minuts.
Després hi afegim els tomàquets sense pell i tallats a daus. Ho deixem coure uns 6 - 8 minuts.
Ara, hi aboquem el vi negre, foc fort, i que evapori l'alcohol.
Hi afegim la carn, foc mig-baix, i ho cobrim amb aigua mineral.
Tapem la cassola i que faci chup-chup 1 hora (de tant en tant ho remenem).
Hi fiquem les patates tallades al gust. Si veiem que hi falta suc, hi afegim aigua mineral.
Ho deixem coure uns 30 minuts més. Rectifiquem de sal, si cal i apaguem foc.
Millor menjar-ho el dia següent.

2h


Recepta de cuina de Estofat de vedella
Estofat de vedella.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

739 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: