Estofat de vedella

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1,2 kg de jarret tallat a daus
  • 4 patates
  • 2 porros
  • 2 pastanagues
  • 3 alls
  • 2 tomàquets madurs
  • Farina blanca
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre
  • Sal
  • 300 ml de vi negre
  • Aigua mineral

4 racions

Elaboració

Salpebrem els talls de jarret al gust.
Els passem per farina blanca i els marquem en una cassola amb una mica d'oli. Ho reservem.
Amb aquest oli, a foc mig-baix, coem porro, pastanaga i alls, tot tallat finet.
Ho salpebrem i deixem coure uns 6 - 8 minuts.
Després hi afegim els tomàquets sense pell i tallats a daus. Ho deixem coure uns 6 - 8 minuts.
Ara, hi aboquem el vi negre, foc fort, i que evapori l'alcohol.
Hi afegim la carn, foc mig-baix, i ho cobrim amb aigua mineral.
Tapem la cassola i que faci chup-chup 1 hora (de tant en tant ho remenem).
Hi fiquem les patates tallades al gust. Si veiem que hi falta suc, hi afegim aigua mineral.
Ho deixem coure uns 30 minuts més. Rectifiquem de sal, si cal i apaguem foc.
Millor menjar-ho el dia següent.

2h


Recepta de cuina de Estofat de vedella

Estofat de vedella.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2394 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: