Popets amb ceba i arròs blanc
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 kg de popets que a la peixateria ens netegen
- 4 cebes
- 3 alls
- Un raig de vi blanc
- Llorer
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
- 300 g d'arròs
- Aigua
4 racions
Elaboració
En una paella o cassola, saltem els popets amb l'oli, el vi, el llorer, la sal i el pebre, i els reservem.
A la mateixa paella, sofregim la ceba tallada al gust i, quan estigui fosca, hi afegim els alls laminats i els popets.
Amb la paella o cassola tapada, deixem coure lentament els popets.
Si cal, hi aboquem una mica d'aigua.
Mentre couen els popets, en una olla amb aigua i sal fem l'arròs per acompanyar als popets.
Ja es pot servir el plat.
1h 5min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
659 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies