Bledes amb carbassó i ou dur
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 manat de bledes
- 2 carbassons petits
- 4 ous ecològics
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva verge extra
2 racions
Elaboració
En un cassó amb una mica de sal, hi posem els ous coberts d'aigua.
Ho portem a ebullició i ho mantenim bullint uns 10 minuts.
Posem els ous a refredar per poder pelar-los millor.
Els pelem i reservem.
Mentre fem els ous durs, en una olla amb una mica de sal, hi posem les bledes netes i tallades
al gust amb els carbassons nets i tallats a rodanxes. Ho cobrim d'aigua.
Deixem que bulli un 10 minuts. Ho escorrem bé.
Emplatem les bledes i el carbassó amb dos ous durs, per persona, partits per la meitat.
Ho amanim amb un raig d'oli d'oliva verge extra amb un polsim de sal.
20min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
767 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies