Bledes amb carbassó i ou dur

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 manat de bledes
  • 2 carbassons petits
  • 4 ous ecològics
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra

2 racions

Elaboració

En un cassó amb una mica de sal, hi posem els ous coberts d'aigua.
Ho portem a ebullició i ho mantenim bullint uns 10 minuts.
Posem els ous a refredar per poder pelar-los millor.
Els pelem i reservem.
Mentre fem els ous durs, en una olla amb una mica de sal, hi posem les bledes netes i tallades
al gust amb els carbassons nets i tallats a rodanxes. Ho cobrim d'aigua.
Deixem que bulli un 10 minuts. Ho escorrem bé.
Emplatem les bledes i el carbassó amb dos ous durs, per persona, partits per la meitat.
Ho amanim amb un raig d'oli d'oliva verge extra amb un polsim de sal.

20min


Recepta de cuina de Bledes amb carbassó i ou dur

Bledes amb carbassó i ou dur.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

578 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: