Pèsols ofegats

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de pèsols desgranats
  • 200 g de cansalada viada o costella de porc
  • 200 g de botifarra negra
  • 2 Cebes tendres
  • 1 Tomàquet
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Aigua

4 racions

Elaboració

En una cassola amb una mica d'oli, enrossim la cansalada viada tallada a trossos (o costella de porc) i la reservem.
A la mateixa cassola, sofregim la ceba ben picada a foc suau fins que es comenci a estovar.
Hi posem el tomàquet ratllat i a foc baix, ho deixem coure 5 minuts.
Hi afegim els pèsols, sal, aigua.
Tapem la cassola amb paper sulfurat per sobre (o amb un plat amb aigua).
Ho deixem coure uns 10 minuts, sacsejant de tant en tant la cassola.
Al cap de 10 minuts, aixequem el paper sulfurat i hi afegim la botifarra negra a trossos i la cansalada viada (o costella de porc) que tenim reservada.
Ho tornem a tapar amb el paper i ho deixem coure 5 minuts.
Ja es pot servir.

50min


Recepta de cuina de Pèsols ofegats

Pèsols ofegats.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

309 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!