Pèsols ofegats

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de pèsols desgranats
  • 200 g de cansalada viada o costella de porc
  • 200 g de botifarra negra
  • 2 Cebes tendres
  • 1 Tomàquet
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Aigua

4 racions

Elaboració

En una cassola amb una mica d'oli, enrossim la cansalada viada tallada a trossos (o costella de porc) i la reservem.
A la mateixa cassola, sofregim la ceba ben picada a foc suau fins que es comenci a estovar.
Hi posem el tomàquet ratllat i a foc baix, ho deixem coure 5 minuts.
Hi afegim els pèsols, sal, aigua.
Tapem la cassola amb paper sulfurat per sobre (o amb un plat amb aigua).
Ho deixem coure uns 10 minuts, sacsejant de tant en tant la cassola.
Al cap de 10 minuts, aixequem el paper sulfurat i hi afegim la botifarra negra a trossos i la cansalada viada (o costella de porc) que tenim reservada.
Ho tornem a tapar amb el paper i ho deixem coure 5 minuts.
Ja es pot servir.

50min


Recepta de cuina de Pèsols ofegats

Pèsols ofegats.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3413 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: