Cuixes de pollastre a la cervesa amb patates al vapor

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 cuixetes de pollastre
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 2 alls
  • Tomàquet triturat
  • 1 cervesa
  • Pebre negre
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Patates al vapor (opcional)

2 racions

Elaboració

Salpebrem les cuixes i les enrossim en una cassola amb oli calent i els alls pelats. Ho reservem.
A la mateixa cassola, fem el sofregit amb la ceba picada, la pastanaga tallada a daus i el tomàquet triturat.
Un cop fet el sofregit, el triturem a la batedora.
Tornem a posar les cuixes de pollstre i el sofregit triturat a la cassola. Hi afegim la cervesa i ho deixem una estona fins que s’evapori l'alcohol.
Ja es pot servir.
Podem acompanyar el plat amb patates al vapor (opcional)

40min


Recepta de cuina de Cuixes de pollastre a la cervesa amb patates al vapor
Cuixes de pollastre a la cervesa amb patates al vapor.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2304 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: