Cuixes de pollastre a la cervesa amb patates al vapor
Categoria:
Carns
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 cuixetes de pollastre
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 2 alls
- Tomàquet triturat
- 1 cervesa
- Pebre negre
- Sal
- Oli d'oliva
- Patates al vapor (opcional)
2 racions
Elaboració
Salpebrem les cuixes i les enrossim en una cassola amb oli calent i els alls pelats. Ho reservem.
A la mateixa cassola, fem el sofregit amb la ceba picada, la pastanaga tallada a daus i el tomàquet triturat.
Un cop fet el sofregit, el triturem a la batedora.
Tornem a posar les cuixes de pollstre i el sofregit triturat a la cassola. Hi afegim la cervesa i ho deixem una estona fins que s’evapori l'alcohol.
Ja es pot servir.
Podem acompanyar el plat amb patates al vapor (opcional)
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2304 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.