Mongetes vermelles amb bacallà a l'estil pobre
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de Mongeta Vermella (o la que més us agradi) cuita.
- 250 grams de bacallà esqueixat
- 4/5 tomàquets madurs (o 1 pot de tomàquet triturat petit)
- 1 ceba
- 1 all
- julivert
- oli
Opcionalment:
- Qualsevol cosa que feu servir per fer un sofregit (vi blanc, porro, pa torrat, picada, etc.) en funció dels gustos, costums, o de la pressa que tingueu. Aquí us deixo un parell de propostes de sofregit molt interessants
i
4 racions
Elaboració
El primer que farem serà preparar un sofregit de tomàquet. Per tant, en una cassola hi afegim un raig d'oli, hi afegim l'all picat ben finet i quan agafi coloret, hi afegim la ceba també ben picada. Quan sigui rossa, hi afegim els tomàquets que haurem escaldat, pelat i triturat prèviament. Quan s'hagi reduït una mica l'aigua del tomàquet, hi afegim el bacallà. Ho deixem un parell o tres de minuts que es faci una mica, i hi afegim les mongetes. Ho deixem 5 minuts més, que tots els sabors es fusionin.
Per acabar, hi afegim el julivert picat, i ja ho tenim.
40min

Etiquetes:
Bacallà Mongetes Pobre Sofregit Vermelles
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2639 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Molt bona recepta gràcies! Amb les patates que en fem però? ;)
L'acabo de fer. En comptes de whisky he fet servir brandy, i hi he afegit 4 cloisses que em quedaven al congelador. El...
És un menjar que m'agrada molt, però a casa no el puc fer, la dona no em deixa... Jo li poso una mica de pa ratllat x sobre...
Gràcies Xef! Aquesta recepta és un gran clàssic! Jo hi afegeixo a l'oli amb el vinagre, i un cop el traiem del foc, mitja...
Amb aquesta recepta, les bledes (grans incompreses de la cuina) han entrat a casa com un cavall de troia, per quedar-s'hi! La...