Llaminera de porc ibèric amb ceba caramel·litzada i melmelada de tomàquet

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 llaminera (filet) de porc ibèric
  • 1 pot de ceba caramel·litzada de conserva casolana
  • 1 potet de melmelada de tomàquet casolana
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

2 racions

Elaboració

Marquem el filet de porc en una paella amb una mica d'oli. El tallem a rodanxes però no el tallem del tot, deixem la part de baix sense tallar (així es courà millor).
El col·loquem en una safata de forn, la portem al forn que ja tindrem a 140ºC, ho deixem coure durant uns 15 minuts.
Obrim el forn, tirem per sobre la llaminera la ceba caramel·litzada i la melmelada de tomàquet.
Ho salpebrem i deixem coure uns 5 - 10 minuts més.
Enplatem amb el suc que ha deixat anar, amb la ceba i melmelada per damunt.

35min


Recepta de cuina de Llaminera de porc ibèric amb ceba caramel·litzada i melmelada de tomàquet

Llaminera (filet) de porc ibèric amb ceba caramel.litzada i melmelada de tomàquet.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4115 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: