Tapenade de tomàquet

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Per a un got de 250 ml
  • 150 grams de tomàquets secs en l'oli
  • 40 grams d'olives verdes, picades
  • 10 grams de tàperes
  • 30 grams de cebes picades
  • 1 gra d'all picat
  • 5 fulles d’alfàbrega
  • 50 grams de pinyons
  • 3 cullerades "d’oli del tomàquet"
  • Pebre

1 racions

Elaboració

Afegeix els tomàquets en un colador, escorre i ten cura de recollir l'oli.
Pica els tomàquets, les olives i les tàperes i reserva en un recipient.
Pica l'alfàbrega i afegeix també en el recipient.
Afegeix l'all i la ceba i barrejar bé.
Tritura els pinyons en un morter i junt amb "oli del tomàquet" barreja be en la massa.
Condimenta amb pebre i reserva en un got duna capacitat de de 250 ml.

Notes

Així, la tapenade es pot emmagatzemar de 1 a 2 setmanes a la nevera, a ser possible, omple el got, sense inclusions d'aire, aplana la superfície i cobreix amb oli d'oliva.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1503 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: