Salsa de Mel, Anet i Mostassa, per a Montserrat Bosch

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 8 cullerades de mel
  • 4 cullerades de mostassa
  • 1/4 manat d'anet

4 racions

Elaboració

Barreja la mostassa i la mel.
Pica l'anet i barreja amb la mescla de mel i mostassa.
La que et sobri, la pots conservar a la nevera bastant temps, aquesta salsa li va molt bé als peixos i crustacis
Ja beus que és facil !!!!


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1759 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Montserrat Bosch Masdeu diu:
Moltíssimes gracies!!
La faré servir ,segur

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: