Ous a la greca

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un grapat d'olives gregues
  • Un grapat de menta
  • Una mica d'orenga
  • Mix paquet de formatge feta
  • 2 cullerades de nata
  • 2 cullerades de mantega
  • 6 ous
  • Sal i pebre
  • Pa blanc torrat a discreció.

4 racions

Elaboració

Trosseja un grapat d'olives gregues, un grapat de menta i una mica d'orenga i reserva.
Tritura la meitat d'un paquet de formatge feta, i reserva.
Escalfa i barreja 2 cullerades de nata amb 2 cullerades de mantega.
Posa la barreja en una safata per gratinar i escalfa en el forn preescalfat a 200 graus.
A continuació, treu la safata de nou i bat en ella 6 ous.
Espolsa les herbes, les olives i el formatge feta per sobre, amaneix amb sal i pebre i col·loca tot al forn.
Cou al forn uns 10 minuts, o fins que els ous quedin ferrats.
Serveix amb pa blanc torrat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

670 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!