Ous a la greca
Categoria:
Ous i làctics
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un grapat d'olives gregues
- Un grapat de menta
- Una mica d'orenga
- Mix paquet de formatge feta
- 2 cullerades de nata
- 2 cullerades de mantega
- 6 ous
- Sal i pebre
- Pa blanc torrat a discreció.
4 racions
Elaboració
Trosseja un grapat d'olives gregues, un grapat de menta i una mica d'orenga i reserva.
Tritura la meitat d'un paquet de formatge feta, i reserva.
Escalfa i barreja 2 cullerades de nata amb 2 cullerades de mantega.
Posa la barreja en una safata per gratinar i escalfa en el forn preescalfat a 200 graus.
A continuació, treu la safata de nou i bat en ella 6 ous.
Espolsa les herbes, les olives i el formatge feta per sobre, amaneix amb sal i pebre i col·loca tot al forn.
Cou al forn uns 10 minuts, o fins que els ous quedin ferrats.
Serveix amb pa blanc torrat.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1365 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c