Ous a la greca

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un grapat d'olives gregues
  • Un grapat de menta
  • Una mica d'orenga
  • Mix paquet de formatge feta
  • 2 cullerades de nata
  • 2 cullerades de mantega
  • 6 ous
  • Sal i pebre
  • Pa blanc torrat a discreció.

4 racions

Elaboració

Trosseja un grapat d'olives gregues, un grapat de menta i una mica d'orenga i reserva.
Tritura la meitat d'un paquet de formatge feta, i reserva.
Escalfa i barreja 2 cullerades de nata amb 2 cullerades de mantega.
Posa la barreja en una safata per gratinar i escalfa en el forn preescalfat a 200 graus.
A continuació, treu la safata de nou i bat en ella 6 ous.
Espolsa les herbes, les olives i el formatge feta per sobre, amaneix amb sal i pebre i col·loca tot al forn.
Cou al forn uns 10 minuts, o fins que els ous quedin ferrats.
Serveix amb pa blanc torrat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2635 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: