Pasta amb bledes i mato

Ingredients

  • 400 grams de pasta llacets
  • Sal
  • 1 ceba
  • 750 grams de bledes
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 4 cullerades de panses de Corint
  • 4 cullerades de pinyons
  • 2 culleradetes de mel
  • ½ culleradeta de canyella molta
  • Nou moscada ratllada
  • Pebre
  • 100 grams de mató

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta, en abundant aigua amb sal fins que estigui al dente.
Mentrestant, pela la ceba i pica finament.
Renta les bledes i separa la part verda de les tiges.
Retira, si és necessari, els fils de les tiges i talla a trossos petits i talla les fulles verdes en trossos grans.
Escalfa l'oli en una paella àmplia.
Salta les cebes fins que estiguin transparents.
Afegeix les tiges i fregeix durant uns minuts.
Ara agrega les fulles i fregeix breument.
Afegeix les panses, tapa la paella i cuina uns 8 minuts.
Rosteix els pinyons en una paella sense grassa, fins que tinguin un bonic color daurat.
Assaona el preparat de bledes amb la mel, la canyella, la nou moscada, la sal i el pebre, afegeix la pasta ben escorreguda i barreja bé junt amb els pinyons.
Serveix en els plats i escampa per sobre trossos de mató.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2225 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: