Pasta amb bledes i mato
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de pasta llacets
- Sal
- 1 ceba
- 750 grams de bledes
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 4 cullerades de panses de Corint
- 4 cullerades de pinyons
- 2 culleradetes de mel
- ½ culleradeta de canyella molta
- Nou moscada ratllada
- Pebre
- 100 grams de mató
4 racions
Elaboració
Cuina la pasta, en abundant aigua amb sal fins que estigui al dente.
Mentrestant, pela la ceba i pica finament.
Renta les bledes i separa la part verda de les tiges.
Retira, si és necessari, els fils de les tiges i talla a trossos petits i talla les fulles verdes en trossos grans.
Escalfa l'oli en una paella àmplia.
Salta les cebes fins que estiguin transparents.
Afegeix les tiges i fregeix durant uns minuts.
Ara agrega les fulles i fregeix breument.
Afegeix les panses, tapa la paella i cuina uns 8 minuts.
Rosteix els pinyons en una paella sense grassa, fins que tinguin un bonic color daurat.
Assaona el preparat de bledes amb la mel, la canyella, la nou moscada, la sal i el pebre, afegeix la pasta ben escorreguda i barreja bé junt amb els pinyons.
Serveix en els plats i escampa per sobre trossos de mató.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1794 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c