Pesto de remolatxa
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Alta
Ingredients
- 200 grams de remolatxa precuinada
- 25 grams de pinyons
- 25 grams de formatge parmesà ratllat
- 65 grams d'oli d'oliva verge extra
- El suc de ½ llimona
- 5 fulles d'alfàbrega
- Sal fina
1 racions
Elaboració
Posa a torrar els pinyons.
Col·loca'ls a la paella i salteja contínuament a foc alt, assegurant-se que no es cremin
Un cop daurats, mantén-los a un costat.
Mentrestant, talla les remolatxes en trossos,
i aboca la remolatxa a la trituradora juntament amb els pinyons.
Afegeix el formatge parmesà ratllat, les fulles d'alfàbrega, un polsim de sal i el suc de mitja llimona.
Agrega lentament l'oli, mescla bé per a obtenir una crema suau i homogènia.
Transfereix a un bol i prepara el teu pesto de remolatxa, a punt per a ser usat com a condiment per a pasta o per servir amb pa torrat.
Pots guardar el pesto de remolatxa a la nevera per un parell de dies com a màxim, guardar-lo en un flascó que es pugui tornar a tancar.
Si ho prefereixes, també pots congelar-lo.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
922 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c