Pesto de remolatxa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

  • 200 grams de remolatxa precuinada
  • 25 grams de pinyons
  • 25 grams de formatge parmesà ratllat
  • 65 grams d'oli d'oliva verge extra
  • El suc de ½ llimona
  • 5 fulles d'alfàbrega
  • Sal fina

1 racions

Elaboració

Posa a torrar els pinyons.
Col·loca'ls a la paella i salteja contínuament a foc alt, assegurant-se que no es cremin
Un cop daurats, mantén-los a un costat.
Mentrestant, talla les remolatxes en trossos,
i aboca la remolatxa a la trituradora juntament amb els pinyons.
Afegeix el formatge parmesà ratllat, les fulles d'alfàbrega, un polsim de sal i el suc de mitja llimona.
Agrega lentament l'oli, mescla bé per a obtenir una crema suau i homogènia.
Transfereix a un bol i prepara el teu pesto de remolatxa, a punt per a ser usat com a condiment per a pasta o per servir amb pa torrat.
Pots guardar el pesto de remolatxa a la nevera per un parell de dies com a màxim, guardar-lo en un flascó que es pugui tornar a tancar.
Si ho prefereixes, també pots congelar-lo.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

589 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!