Calamarsons amb la seva tinta, sobre llit de patates a lo pobre

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Patates a lo pobre [Veure recepta]
  • Un quilo de calamarsons de mida mitjana
  • Sis cebes de mida grossa
  • Dos sobres de tinta de calamar
  • Vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Fumet blanc de peix [Veure recepta]

4 racions

Utensilis

Una safata refractària gran
Una paella gran
Quatre plats de porcellana grans
Un full de paper d'alumini
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, fem les patates a lo pobre tal com explico a la meva recepta, i un cop cuites, apaguem el forn i reservem les patates dintre del forn apagat.
A part, netegem els calamarsons, pelem les cebes, les tallem en juliana, i les posem a coure amb un bon raig d'oli d'oliva juntament amb els calamarsons a foc mitjà, tot remenant amb l'espàtula de fusta, corregim de sal, hi afegim la tinta i un cullerot de fumet, ho remenem, i deixem que coguin fins que els tenim cuits al nostre gust, i tot seguit passem a muntar els plats de la següent manera: agafem els quatre plats, fem un llit en el fons amb les patates a lo pobre, i al damunt repartim els calamarsons amb la seva tinta, i ja tenim els plats a punt per servir a taula.

45min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

171 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!