Potatge de carbassa amb pollastre, arròs, mongetes del ganxet i botifarra negra
												Categoria: 
						
						 Sopes i cremes
 
						Sopes i cremes
						
						
						
						Tipus de plat: Sopa
						
						
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 500 grams de carbassa
- Una carcassa de pollastre
- Sis ales de pollastre
- 100 grams d'arròs tipus bomba
- 200 grams de mongetes del ganxet cuites
- Una botifarra negra de perol
- Tres litres d'aigua mineral
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre vermell dolç
- Dos alls laminats
- Una ceba tallada en dues meitats
- Una branca d'api
- Una pastanaga pelada
- Una fulla de llorer
 5 racions
 5 racions
Utensilis
Una olla mitjana
Una paella petita
Una cassola metàl·lica fonda
Un colador
Una sopera de porcellana
Elaboració
							Primerament, en una olla mitjana posem: tres litres d'aigua, les dues meitats de ceba, una branca d'api, la pastanaga pelada. la fulla de llorer, la carcassa de pollastre i les sis aletes de pollastre, ho posem a foc mitjà i deixem que arrenqui a bullir durant trenta minuts, i tot seguit retirem les aletes, i ho passem a la cassola fonda amb l'ajuda d'un colador, on acabarem de fer el potatge.
Fem que torni a arrencar el bull a foc mitjà, i hi afegim la carbassa tallada a la brunesa petita, i l'arròs i deixem que cogui fins que tant la carbassa com l'arròs estiguin gairebé cuites.
A part, esmicolem les aletes i les piquem una mica amb un ganivet, i les afegim a la cassola juntament amb la carbassa i l'arròs, i quan tot plegat ja està cuit, hi afegim les mongetes del ganxet.
A part, en una paella petita amb un raig d'oli d'oliva, saltem els alls laminats, i quan veiem que comencen a estar daurats, hi afegim una cullereta de pebre vermell dolç, i ho afegim a la cassola del potatge juntament amb la botifarra negra tallada a rodelles, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat cinc minuts més, i ja tindrem el potatge a punt per servir a taula amb una sopera de porcellana.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						La cuina dels potatges
 
						Etiquetes: 
						La cuina dels potatges  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2197 visites.
 2197 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Pau Cabanes Montcusi
 Pau Cabanes Montcusi Mercè Murillo
 Mercè Murillo![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures Altres
 Altres Ous i làctics
 Ous i làctics 
  Carpaccio
 Carpaccio
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram