Mandonguilles de salmó al rom
Es tracta de cuina de subsistència pel fet de ser una recepta tan senzilla.
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Bunyols
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1/2 kg de salmó
- 2 cullerades soperes de mel
- 3 CL de ron
- Sal
- Farina
- Oli d’oliva
4 racions
Elaboració
Tallem en dauets petits les supremes de salmó. Afegim la mel i el rom.
Salpebrem, i anem formant les mandonguilles amb petites porcions del farciment (2 cm de diàmetre) que enfarinarem amb les mans, espolsarem el sobrant de farina i fregirem amb oli d’oliva dins un recipient que doni per a cobrir com a mínim la meitat de les mandonguilles.
El salmó mai no l’hem de deixar coure massa.
20min
Notes
Servir i menjar amb una cervesa negra

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
356 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies per la sugerència . Ho provaré .
Moltes gràcies Qim. Ara ho miro.
Moltes agraït Quim, gràcies per la teva amistat. Sens dubte que probaré de fer la teva salsa doncs estic segur que estarà...
Molt agraït Rosa, un petó ben fort malgrat el COVID. No em considero cap xef ni molt menys només tinc ja una edat i he...
Heu d'esperar unes 24 hores com a mínim perquè quedin ben marinades les anxoves