Xampinyons farcits
Categoria:
Altres
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- uns xampinyons ben grossos
- una ceba tendra
- un all tendre
- un tros de pebrot vermell
- una culleradeta de farina
- 100ccde nata de cuinar
- Sal i pebre
6 racions
Elaboració
Agafem els xampinyons , els netegem bé i separem el barret del peu.
Agafem els barrets i els posem en una paella amb una mica d'oli i una mica d'aigua a foc ben baixet perquè es facin una mica.
Mentrestant, a la Turbochef o TMX, piquem la ceba i l'all tendre (V3-5-7, 10 segons), hi posem un raig d'oli i ho posem a V1, 10 minuts a 90º.
Pasat aquest temps afegir-hi el pebrot (V-3-5-7, 5 segons) i deixar-ho 10 minuts més a V1 a 90º. Posar-hi sal i pebre.
A V1, a 90º agfegir pel forat de la tapa la farina i després la nata, deixar-ho un parell de minuts més. Abans de treure-ho pujar la velocitat uns segons a V10 i parar-ho.
Agafar els barrets dels xampinyons i deixar que perdin el màxim d'aigua possible, deixant-los cap per avall en un colador.
S'agafa una mica de la barreja que hem fet amb la turbochef/TMX i es posa dins de cada barret de xampinyó amb una cullereta de cafè. S'hi posa formatge ratllat per sobre i es gratinen una mica.
Si no tenim TurboChef/TMX es fa el mateix en una paella, fent xup-xup, a foc lent i remenant.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
571 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
són molt bones aquestes tomaques quim... acompanyant la carn a la brassa a casa triomfen! PTNTS Dolça
Celebro que t'agradi Àngels. Si el fas ja em diràs què t'ha semblat.
Hola; Tinc farina de garrofa i fa dies que em ronda pel cap provar de fer un coc. Queda ben esponjós? I el gust? m'han...
I si no és divendres sant també és esplèndida aquesta recepta!! A casa nostra per divendres sant cassoleta de bacallà...
La ratafia fa la mateixa funció de l'anís, de deixar-la brillant del damunt????