Magret d'ànec amb salsa agredolça
Ingredients
- Tres magrets d'ànec
- 100 cc de salsa de ceba
- 5 cullerades d'aigua
- 5 cullerades de vinagre de xerès
- 5 cullerades de salsa de soja
- 3 cullerades de sucre
- 1 cullerada de mel
- 1 culleradeta de moka de Maicena
4 racions
Elaboració
Primer tallem el magret a rodanxetes gruixudes (d'un 7 o 8 mm.) i reservem.
Per fer la salsa agredolça:
Posem en un pot el vinagre, 3 cullerades d'aigua i el sucre. Els posem al foc i deixem reduir durant uns 5 minuts.
Afegim la salsa de ceba i la soja i ho deixem fer durant un parell de minuts.
Desfem la Maicena amb les dues cullerades d'aigua restants i l'afegim a la salsa remenant i deixant bullir a foc lent durant un minut més.
Ja la tenim a punt.
Per fer el magret:
Engrassem la planxa amb un paper de cuina mullat amb oli.
Escalfem la planxa fins que estigui ben calenta i fem la carn de manera que quedi cruixent per fora però no gaire cuita per dintre.
Emplatem el magret i servim la salsa a part amb una salsera.
20min
Notes
Aquesta salsa l'he fet després de tastar-ne moltes. He utilitzat una barreja d'ingredients i em sembla que m'ha sortit molt bona.
Jo he fet servir la salsa de ceba de la marca Ferrer.
Etiquetes:
Ànec
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5635 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Jo també hi afegeixo uns quants pèsols
Moltes grácies Quim. Els tornaré a fer tal com tu els fas.
Hola Quim. A mi m'agradava molt fer els seitons en vinagre pero ja no els faig perque diuen que primer s'han de congelar...
Gracies per la correcció. Es important escriure bé la nostra llengua
Avui sí que puc accedir a les receptes