Últimes receptes
Etiquetes |
Magret d'ànec amb salsa agredolçaIngredients
ElaboracióPrimer tallem el magret a rodanxetes gruixudes (d'un 7 o 8 mm.) i reservem. Per fer la salsa agredolça:Posem en un pot el vinagre, 3 cullerades d'aigua i el sucre. Els posem al foc i deixem reduir durant uns 5 minuts. Per fer el magret:Engrassem la planxa amb un paper de cuina mullat amb oli.
NotesAquesta salsa l'he fet després de tastar-ne moltes. He utilitzat una barreja d'ingredients i em sembla que m'ha sortit molt bona.
Si alguna cosa no es correcta pots
1 comentaris:
Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet? |
Jo també hi afegeixo uns quants pèsols
Moltes grácies Quim. Els tornaré a fer tal com tu els fas.
Hola Quim. A mi m'agradava molt fer els seitons en vinagre pero ja no els faig perque diuen que primer s'han de congelar...
Gracies per la correcció. Es important escriure bé la nostra llengua
Avui sí que puc accedir a les receptes