Magret d'ànec amb salsa agredolça

Ingredients

  • Tres magrets d'ànec
  • 100 cc de salsa de ceba
  • 5 cullerades d'aigua
  • 5 cullerades de vinagre de xerès
  • 5 cullerades de salsa de soja
  • 3 cullerades de sucre
  • 1 cullerada de mel
  • 1 culleradeta de moka de Maicena

4 racions

Elaboració

Primer tallem el magret a rodanxetes gruixudes (d'un 7 o 8 mm.) i reservem.

Per fer la salsa agredolça:

Posem en un pot el vinagre, 3 cullerades d'aigua i el sucre. Els posem al foc i deixem reduir durant uns 5 minuts.
Afegim la salsa de ceba i la soja i ho deixem fer durant un parell de minuts.
Desfem la Maicena amb les dues cullerades d'aigua restants i l'afegim a la salsa remenant i deixant bullir a foc lent durant un minut més.
Ja la tenim a punt.

Per fer el magret:

Engrassem la planxa amb un paper de cuina mullat amb oli.
Escalfem la planxa fins que estigui ben calenta i fem la carn de manera que quedi cruixent per fora però no gaire cuita per dintre.
Emplatem el magret i servim la salsa a part amb una salsera.

20min

Notes

Aquesta salsa l'he fet després de tastar-ne moltes. He utilitzat una barreja d'ingredients i em sembla que m'ha sortit molt bona.
Jo he fet servir la salsa de ceba de la marca Ferrer.


Recepta de cuina de Magret d'ànec amb salsa agredolça

Així és com queda amb la salseta
per Àngels Fernández Guillén

Recepta de cuina de Magret d'ànec amb salsa agredolça

El magret abans de cuinar-lo
per Àngels Fernández Guillén

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4723 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Giral diu:
Quan se posa la mel?


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!