Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Pannacotta a l'alfàbrega amb grosellesPannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
  • Espaguetis amb espinacs i gambesEspaguetis amb espinacs i gambes
  • Carbassó farcit de carnCarbassó farcit de carn
  • Pastís de formatge
  • Flam de formatge philadelphia
  • Tallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimonaTallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimona
  • Flam de taronja
  • Macarrons corbats, amb estofat de carabassóMacarrons corbats, amb estofat de carabassó
  • Potatge d'hivern

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de primavera-estiu
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Aprofitaré aquesta recepta
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de primavera-estiu
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Estofat
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gambes
  • Gelat
  • Ha de estar boníssim
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les fregitel·les
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels macarrons
  • La cuina dels ous
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Macarrons
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pèsols
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Primers
  • Quaresma
  • Rap
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Vegetariana
  • Verdura
  • Verdures
  • Xampinyons
  • Xocolata


Participa al concurs millor recepta del mes de febrer i guanya un lot de productes de Galetes Birba

  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Correu-e
  • WhatsApp

Magret d'ànec amb salsa agredolça

Categoria: Carns
Estació: primavera   estiu   tardor   hivern  
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Tres magrets d'ànec
  • 100 cc de salsa de ceba
  • 5 cullerades d'aigua
  • 5 cullerades de vinagre de xerès
  • 5 cullerades de salsa de soja
  • 3 cullerades de sucre
  • 1 cullerada de mel
  • 1 culleradeta de moka de Maicena

4 racions

Elaboració

Primer tallem el magret a rodanxetes gruixudes (d'un 7 o 8 mm.) i reservem.

Per fer la salsa agredolça:

Posem en un pot el vinagre, 3 cullerades d'aigua i el sucre. Els posem al foc i deixem reduir durant uns 5 minuts.
Afegim la salsa de ceba i la soja i ho deixem fer durant un parell de minuts.
Desfem la Maicena amb les dues cullerades d'aigua restants i l'afegim a la salsa remenant i deixant bullir a foc lent durant un minut més.
Ja la tenim a punt.

Per fer el magret:

Engrassem la planxa amb un paper de cuina mullat amb oli.
Escalfem la planxa fins que estigui ben calenta i fem la carn de manera que quedi cruixent per fora però no gaire cuita per dintre.
Emplatem el magret i servim la salsa a part amb una salsera.

20min

Notes

Aquesta salsa l'he fet després de tastar-ne moltes. He utilitzat una barreja d'ingredients i em sembla que m'ha sortit molt bona.
Jo he fet servir la salsa de ceba de la marca Ferrer.

Per Àngels Fernández Guillén


Recepta de cuina de Magret d'ànec amb salsa agredolça

Així és com queda amb la salseta
per Àngels Fernández Guillén

Recepta de cuina de Magret d'ànec amb salsa agredolça

El magret abans de cuinar-lo
per Àngels Fernández Guillén

Etiquetes: Ànec   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Carns › Magret d'ànec amb salsa agredolça

Enllaça aquesta recepta: Receptes.cat/recepta1471

4151 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

1 comentaris:

Jordi Giral diu:
Quan se posa la mel?

També et poden interesar les receptes:

  • Ous farcits amb salsa de tomaquet
    Altres
    45 min.
  • Broqueta de magret d´ànec amb préssec
    Carns
    30 min.
  • Cloïses amb salsa de vi blanc i mantega
    Peixos i mariscos
    45 min.
  • Magret d'ànec amb verdures
    Carns
    45 min.
  • Espaguetis negres amb salsa de gambots i rap
    Arrossos i pastes
  • Magret d´ànec farcit
    Carns
    60 min.
  • Salsa d'ametlles
    Salses
    15 min.
  • Salsa de fruits secs
    Salses
    10 min.
  • Magret de ànec amb bolets
    Carns
    30 min.
  • Magret d'ànec amb gambes i xips de cep
    Altres
  • Múrgoles farcides de mi-cuit d'ànec
    Altres
    90 min.
  • Salsa de calçots
    Salses
    35 min.
  • Llaminera amb salsa afruitada
    Carns
  • Lluç i cloïsses amb salsa verda
    Peixos i mariscos
    45 min.
  • Musclos amb salsa de bacó fumat
    Peixos i mariscos
    30 min.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Àngels Fernández Guillén
Hola, soc l'Àngels. Gaudeixo cuinant i procuro que els plats que faig em quedin sempre molt bons. També m'agrada provar coses noves i intercanviar receptes.
Barcelona

106 receptes

31 aportacions al fòrum

19 fotos favorites

61 seguidors

Segueix a 124 Xefs

  • Romà Garcia Talavera
  • Eulalia Juncosa
  • Josep-Maria Badia
  • Cecilia Nogués Granados
  • Cristina Escobedo Juny
  • Mama Ganxeta
  • Montserrat Codony Ferré
  • Cuina Ficció
  • Francina Palomares Murtra
  • Joan Sarsal Martí

... i 114 altres xefs

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Atmetllats
  • Albergínies a la parmiggiana
  • Pastís d'aniversari
  • Llibrets de llaminera
  • Gratinat de patates i anxoves
  • Remenat especial
  • Tartaletes de formatge i samfaina
  • Pastís Sacher
  • Crema de llegums
  • Canelons amb tòfona

Veure totes les receptes

Àngels Fernández Guillén RSS feed.

Últims comentaris

  • Menestra de carxofes
    Jo també hi afegeixo uns quants pèsols
  • Seitons en vinagre
    Moltes grácies Quim. Els tornaré a fer tal com tu els fas.
  • Seitons en vinagre
    Hola Quim. A mi m'agradava molt fer els seitons en vinagre pero ja no els faig perque diuen que primer s'han de congelar...
  • Pits de pollastre amb capa de formatges
    Gracies per la correcció. Es important escriure bé la nostra llengua
  • Croquetes de pollastre
    Avui sí que puc accedir a les receptes

Les seves millors receptes

  • Bunyols de peix *****
  • Amanida tèbia de formatge de cabra *****
  • Bacallà confitat amb cremós de patata *****
  • Patates d'Olot *****
  • Coca de iogurt amb poma *****

Receptes que millor ha valorat

  • Ensaïmada de cabell d'àngel i pasta brick *****
  • Pastís del flam *****
  • Coc zebra *****
  • Paella de marísc *****
  • Pastis de formatge *****

Les seves etiquetes

  • Acompanyament 1
  • Alls tendres 1
  • Ànec 1
  • Bacallà 2
  • Bolets 1
  • Carxofes 2
  • Coca 1
  • Coliflor 1
  • Croquetes 1
  • Dolços de Nadal 1
  • Empanadilles 1
  • Espàrrecs 1
  • Gambes 1
  • La Garrotxa 1
  • Mongetes seques 1
  • Ous 1
  • Pastanagues 1
  • Pastís de formatge 1
  • Pastissos salats 1
  • Patates 3
  • Pebrots i albergínies 1
  • Pica pica 1
  • Plat de festa 1
  • Pollastre 1
  • Porc 1
  • Salmó 1
  • Tomàquets 1
  • Torrades 1

4 favorites

  • Arros amb peix i marisc
  • Amanida tèbia de formatge de cabra
  • Cabrit al forn
  • Milfulls de poma i formatge de cabra amb foie, codonyat i ceba caramel·litzada

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús