Púding d'ensaimada

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 ous
  • 150 g de sucre
  • 500 cc de llet
  • Una ensaimada
  • Pell de llimona (només la part groga)
  • Mig canó de canyella

Per fer el caramel:

  • 3 cullerades soperes de sucre
  • 3 cullerades d'aigua

Utensilis

Motllo de plumb cake

Elaboració

Posem en un bol els ous, els 150 g de sucre i la llet. Ho remenem tot fins que la barreja estigui ben desfeta.
Posem la barreja a foc molt lent, sense deixar de remenar.
Afegim l'ensaimada tallada a trossets, deixem escalfar sense que bulli i sense deixar de remenar i reservem.
Preparem un caramel amb les tres cullerades de sucre i les tres d'aigua. També podem comprar el caramel fet.
Posem el caramel en un motllo de plumb cake i afegim la barreja intentant que els trossets d'ensaimada quedin ben enfonsats i no surin.
Posem a coure el puding al bany maria. Primer el coem al foc durant 5 minuts i després el fiquem a forn i el deixem durant 45 minuts més a 180 graus.
El deixem refredar i el fiquem a la nevera fins el moment de servir.
El desmotllem, decorem al gust i llestos.

1h

Notes

Quan coem el púding al forn, si veiem que es cou massa per sobre,el taparem amb paper de plata.


Recepta de cuina de Púding d'ensaimada
Jo l'he decorat amb fruita confitada
per Àngels Fernández Guillén

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3520 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Maria Àngels Bronsoms diu:
Això ha de ser boníssim!!!
Dolça diu:
Amb ensaïmada, magdalena, coc, brioix... amb qualsevol tipus de dolç sobrer ha de ser boníssim!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: