Guisat de cigrons
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 500 gr. de cigrons cuits - o 1 pot de 450 gr.
- 250 gr. de orella de porc
- 1 ceba
- 1 porro
- 1 pebrot vert
- 1 tomaca
- 2 alls
- 1 brot d'api
- 1 fulla de llorer
- Sal - oli
- 2 ous durs (opcional)
2 racions
Elaboració
Bullir l'orella de porc amb l'api, la part verda del porro, la fulla de llorer, i una mica de sal, fins que estigui ben cuita. Trossejar-la petita i reservar.
Trinxar la ceba, la part blanca del porro,el pebrot, la tomaca i els alls.
Fer un sofregit amb la ceba, el porro i el pebrot. A mitja cocció, afegir la tomaca i els alls fins que quedi ben melós. Incorporar els cigrons cuits i l'orella.Remenar bé. Si cal, afegir una mica de brou o aigua, per que faci xup-xup 1 minut. Servir calent.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1832 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.