Mouse de préssec

Categoria:
Típica de: Catalunya
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre préssecs naturals, o 8 rodanxes d'almívar.
  • Mig pot petit de llet condensada.
  • Tres ous sencers.
  • Una llimona.

4 racions

Utensilis

Copes de servir, batidora manual.

Elaboració

Peleu els préssecs, tallar-los a trossets i passar-los per la batidora amb el suc de llimona, fins a obtenir un puré molt fi.
Mesclar les iemes dels ous amb la llet condensada, el puré de préssec, i incorporar les clares dels ous muntades a punt de neu.
Repartir-ho en copes, i deixar-ho a la nevera fins el moment de servir-ho.
Acompanyar-ho decorat amb fruites del temps, o fulletes de menta. És molt bo.

45min

Notes

Servir-ho decorat amb fruites del temps talladetes petitones, o fulletes de menta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4192 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: