Peus de porc amb fesols
Categoria:
Carns
Recepta per olla a pressió
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Quatre peus de porc, que comprarem nets, partits en quatre trossos cadascun.
- Oli verge d'oliva i sal.
- Un polsim de pebre negre i vermell dolç.
- 50 grams d'ametlles torrades.
- Dues cebes mitjanetes.
- Dues tomaques madures i dolces.
- Un pot de fesols blancs.
- Dues llesquetes de pa del dia abans.
- Un manadet d'herbes aromàtiques.
- Tres dents d'all.
- Un trosset petit de bitxo.
- Un os de pernil.
- Una copeta de vi blanc sec.
4 racions
Utensilis
Olla a pressió, batidora manual.
Elaboració
Posarem els peus de porc, (salpebrats), el manadet d'herbes i l'os del pernil a l'olla pressió cobrint-ho d'aigua, i quan comenci a xiular, comptarem quinze minuts.
Farem un sofregit amb la ceba, les tomaques i els alls en una cassola.
Fregirem el pa.
Posarem el sofregit, el pa i les ametlles torrades amb una mica de brou de la pota que hem bullit, i ho trinxarem amb la batidora manual.
Agafarem la mateixa cassola que hem fet el sofregit, hi posarem els peus,(mirarem primer de desossar-los, treient els ossos més grossos), la salsa, el pebre vermell, el vi blanc, i un trosset de bitxo (segons gust de més o menys picant), i deixarem que bulli uns cinc minuts.
Afegirem finalment els fesolets, i deixaem que bulli uns dos minuts més.
1h
Notes
Posar-ho en una safata, i servir-ho molt calent.
És un plat deliciós per l'hivern.
L'acompanyarem amb un bon vi negre de les nostres contrades.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
599 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.