Peus de porc amb fesols

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre peus de porc, que comprarem nets, partits en quatre trossos cadascun.
  • Oli verge d'oliva i sal.
  • Un polsim de pebre negre i vermell dolç.
  • 50 grams d'ametlles torrades.
  • Dues cebes mitjanetes.
  • Dues tomaques madures i dolces.
  • Un pot de fesols blancs.
  • Dues llesquetes de pa del dia abans.
  • Un manadet d'herbes aromàtiques.
  • Tres dents d'all.
  • Un trosset petit de bitxo.
  • Un os de pernil.
  • Una copeta de vi blanc sec.

4 racions

Utensilis

Olla a pressió, batidora manual.

Elaboració

Posarem els peus de porc, (salpebrats), el manadet d'herbes i l'os del pernil a l'olla pressió cobrint-ho d'aigua, i quan comenci a xiular, comptarem quinze minuts.
Farem un sofregit amb la ceba, les tomaques i els alls en una cassola.
Fregirem el pa.
Posarem el sofregit, el pa i les ametlles torrades amb una mica de brou de la pota que hem bullit, i ho trinxarem amb la batidora manual.
Agafarem la mateixa cassola que hem fet el sofregit, hi posarem els peus,(mirarem primer de desossar-los, treient els ossos més grossos), la salsa, el pebre vermell, el vi blanc, i un trosset de bitxo (segons gust de més o menys picant), i deixarem que bulli uns cinc minuts.
Afegirem finalment els fesolets, i deixaem que bulli uns dos minuts més.

1h

Notes

Posar-ho en una safata, i servir-ho molt calent.
És un plat deliciós per l'hivern.
L'acompanyarem amb un bon vi negre de les nostres contrades.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

361 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Susanna Gambin Nogué diu:
Hola guapa tu

quin plat mes bo, anoto la teva recepta i gràcies per compartir-la
mil petonets Susanna
Teresa Vives Mariné diu:
Hola Susanna,
Les teves receptes també són molt acurades.
Penso que a la cuina no cal fer grans plats, sinó elaborar-los amb gust i ganes. Per força surten bons.
Una abraçada.
Tevima


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!