Crema de xampinyons irlandesa

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de xampinyons
  • Una ceba
  • Un all
  • 500 cc de brou
  • 150 cc de llet
  • 150 cc de crema de llet
  • 2 cullerades de farina
  • 70 g de mantega
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Agafem 100 g dels xampinyons i els tallem a làmines. Els fregim amb 20 g de mantega a foc lent i quan estiguin una mica daurats, els treiem i reservem.
Tallem la ceba, l'all i els xampinyons ben picats i els fregim amb els 50 g de mantega restants.
Quan estigui fet el sofregit, afegim la farina i donem unes voltes.
Afegim el brou i la llet, deixem coure durant uns 15 o 20 minuts i triturem.
Posem la meitat de la crema de llet i els xampinyons laminats.
A continuació remenem perquè es barregi bé.
Servim la crema en plats i cobrim el centre de cada plat amb la resta de la crema de llet.
Guarnim amb julivert ben picat.
També li podem posar per sobre tiretes de bacó ben fregides.

30min

Notes

Aquesta recepta me l'ha ensenyat a fer una amiga meva que és irlandesa. És molt bona.
Jo la he fet amb la Termomix, però també es pot fer de manera tradicional.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1616 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: