Tartà d'ametlles

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400gr. d'ametlles triturades fines
  • 400gr. de sucre
  • Ralla-dura de llimona
  • 2 ous + 4 yemas
  • 100gr. de sucre glas
  • 1 massa de hojaldre de les que venen fetes
  • 20gr. de mantega

4 racions

Elaboració

En un bol barreja el sucre, els ous,la ralla-dura de llimona i l'ametlla. Ho batrem tot amb les vari-les manuals.
En un motlle una mica alt l'untarem de mantega, i posarem la massa anterior.
Posarem el forn durant 40 minuts a 170º.
Passat el tems el deixarem refredar.
Desemmotllar i espolboraja, amb el sucre glas.

30min

Notes

Es pot decorar amb uns fils de xocolate amarga.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1954 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: