Confitura de tomaca de l'àvia Malena
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Catalunya
Estació: estiu
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Dos quilos de tomaques carnoses i dolces.
- Sucre.
- Una llimona.
Utensilis
Pots hermètics. Un bol de vidre.
Elaboració
Escaldarem les tomaques, per tal de pelar-les amb més facilitat.
Una vegada pelades, els hi treurem el suc i les llavors (opcional).
Les pesarem i afegirem la mateixa quantitat de sucre.
Les trinxarem. Encara que no quedin fines, també es bo de trobar trossets una vegada feta.
Hi posarem la raspadura d'una llimona, i el suc.
Ho posarem tot al foc, i ho deixarem que es vagi fent a foc lent, durant uns 35/40 minuts.
Tindrem els pots hermètics a punt, i la posarem dins una vegada freda, procurant que no hi quedi aire.
Es conserva molt bé durant temps, si els pots estan ben tancats.
1h
Notes
Les tomaques de l'estiu, són les millors per a fer aquesta confitura.
Queda deliciosa, i és una recepta molt antiga.
Etiquetes:
De casa nostra Postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3043 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.