Crema de carabassa

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: vegetariana
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600g de carabassa
  • 2 patates
  • Un porro
  • Una ceba
  • Un rai-get de nata líquida
  • Dos porcions de formatge
  • Un raig d'oli, sal i pebre

4 racions

Elaboració

Es tallen totes les verdures a talls regulars,i es migs fregeixen a la a la mateixa olla que farem el puré, despres es cobreix d'aigua i es fan bullir fins que estan cuites, es nota punxar amb una forquilla.
Hi afegirem les porcions de formatge i la nata líquida la sal i el pebre,ho passarem per la batedora i ja ho podrem servir.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4664 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: