Pollastre i conill amb cervesa
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 1 conill tallat a trossos
- 3 cuixes de pollastre tallades per la meitat
- 8 alls
- 4 cebes
- 8 tomàquets
- Una cervesa petita (un quinto)
- Oli
- Sal i pebre
Per la picada:
- 4 o 5 atmetlles torrades
- 2 alls i julivert
6 racions
Utensilis
Una cassola de fang o de les de ferro gruixut.
Elaboració
Posem oli a la cassola, salpebrem els talls de pollastre i conill, els fregim per les dues bandes i reservem.
En el mateix oli afegim la ceba tallada a trossos grossos, els alls sense pelar i els tomàquets també trocejats.
Salem i deixem fregir una estoneta remenant sovint.
Posem els talls de carn en una cassola i afegim les verdures.
Tirem la cervesa per sobre i quan comenci a bullir fiquem la cassola al forn i ho deixem fer tot durant 1 hora.
En un morter piquem els alls, les atmetlles i el julivert. Afegim una mica d'aigua, barregem bé i incorporem la picada al rostit.
El deixem coure durant uns cinc minuts més i ja podem tancar el foc.
1h 15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4422 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.