Pollastre i conill amb cervesa

Ingredients

  • 1 conill tallat a trossos
  • 3 cuixes de pollastre tallades per la meitat
  • 8 alls
  • 4 cebes
  • 8 tomàquets
  • Una cervesa petita (un quinto)
  • Oli
  • Sal i pebre

Per la picada:

  • 4 o 5 atmetlles torrades
  • 2 alls i julivert

6 racions

Utensilis

Una cassola de fang o de les de ferro gruixut.

Elaboració

Posem oli a la cassola, salpebrem els talls de pollastre i conill, els fregim per les dues bandes i reservem.
En el mateix oli afegim la ceba tallada a trossos grossos, els alls sense pelar i els tomàquets també trocejats.
Salem i deixem fregir una estoneta remenant sovint.
Posem els talls de carn en una cassola i afegim les verdures.
Tirem la cervesa per sobre i quan comenci a bullir fiquem la cassola al forn i ho deixem fer tot durant 1 hora.
En un morter piquem els alls, les atmetlles i el julivert. Afegim una mica d'aigua, barregem bé i incorporem la picada al rostit.
El deixem coure durant uns cinc minuts més i ja podem tancar el foc.

1h 15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4422 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: