Presa de porc a la taronja

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues preses de porc de 300 grams aprox. cada una
  • Salsa de taronja de la meva recepta
  • Sal i pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Quatre patates pelades i tallades per fer ¨patates palla ¨

4 racions

Elaboració

Agafem la presa, i la tallem en medallons perquè en surtin setze trossos,( per quatre comensals.) Un cop tallats els medallons, els aplanem una mica amb el ganivet.
En una paella amb oli d'oliva, fregim els medallons salpebrats, i quan són cuits al nostre gust, els reservem. A part, en un cassó, escalfem la salsa de taronja, i seguidament, la posem juntament amb els medallos. Deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts més, i ja els podrem servir.
En una paella amb oli d'oliva, fregim les patates tallades en forma de palla. Quan són fregides, fem un niu per acompanyar els medallons.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1490 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: