Raviolis a la crema d'anxova

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mig quilo de raviolis
  • Mig litre de nata líquida, per muntar
  • Dues llaunes d'anxoves en oli
  • Conyac
  • Aigua
  • Sal
  • Mantega

4 racions

Elaboració

En un cassó amb aigua, sal, i mantega, bullim els ravioli, fins que són al dente.
Seguidament, els escorrem i els reservem. A part, agafem una llauna d'anxoves, les trossegem, i les reservem. L'altra llauna, la posem en el pot de la batedora, trossejades, juntament amb la nata líquida, i un toc de conyac.
Passem la batedora, i després, ho ajuntem amb els raviolis, i la resta d'anxoves trosejades,
en una cassola. Ho escalfem tot plegat, i ja ho podrem servir a taula.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

883 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: