Corones fregides

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze corones ( tres per persona )
  • Sal
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Una paella amb tapa

Elaboració

Agafem les corones, les salem, i les fregim en una paella amb oli d'oliva, amb la paella tapada, perque espateguen. Quan són rosetes, ja les podrem servir a taula.
I ha una clase de corones, que les venen embolicades, i s'en diuen blanquets.
Les corones i els blanquets, no son res més, que els budells del xai, peró que un cop fregits, són deliciosos. Actualment, es fa dificil trovar-ne, fora dels mercats de la Boqueria, i el mercat de Santa Caterina, de la ciutat de Barcelona.
A la ciutat de Saragossa, i han bars, que les serveixen amb el nom de madejas, i us he de dir, que les fan molt bones.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1102 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!