Broquetes de pollastre, amb verdures i xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis pits de pollastre desossats
  • 24 xampinyons naturals, de mida mitjana
  • Dos pebrots vermells tallats a quadres regulars
  • Dues cebes, tallades a quadres regulars
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols
  • Herbes provençals
  • Conyac
  • 8 broquetes de fusta, llargues

4 racions

Elaboració

Primer de tot, netegem els xampinyons, els hi tallem el peduncle, i els saltem a la paella amb oli d'oliva, només una mica.
Agafem el pit de pollastre, i els tallem a quadres regulars.
Agafem una broqueta, i la muntarem de la seguent manera : primer clavarem un xampinyo, seguidament, un tròs de pebrot, seguirem amb un tròs de pollasre, un tròs de ceba, pollastre, xampinyo, pebrot, pollastre, ceba, i acabarem amb un xampinyo.
Seguidament, les salpebrem, els hi posem herbes provençals, i les posem a la planxa, a foc moderat. Les reguem amb oli d'oliva, i les anem girant, mentre es couen.
Quan ja gairebé són cuites, les reguem amb un raig de conyac, i les flamegem.
Les deixem coure cinc minuts més, i ja en podem servir, dues per comensal, acompanyades de patates fregides.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1942 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: