Gambetes amb espàrrecs verds

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de gambetes pelades ( congelades)
  • Un manat d'espàrrecs verds, de cultiu
  • Vuit alls pelats, laminats
  • Tres bitxos,( caienes)
  • Conyac
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Quatre llesques de pa de motlle

4 racions

Elaboració

Primer de tot, tallem el pa de motlle en triangles, i en una paella amb oli d'oliva, els fregim. Un cop fregits, els reservem damunt un paper de cuina.
En una paella amb oli d'oliva, fregim els espàrrecs tallats a trocets menuts.
Tot seguit, afegim: les gambetes, els alls, i els bitxos. Corregim de sal, i quan tot plegat és cuit, afegim un raig de conyac, i ho flamegem.
Passats uns minuts, ja ho podrem repartir en quatre plats, amb els triangles de pa fregit, a les voreres del plat.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

842 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!