Patates amb all-i-oli i butifarra esparrecada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 patates grosses
  • 4 butifarres
  • Alls, oli i sal
  • 2 ous dusos

4 racions

Elaboració

Renteu bé les patates i les bulliu amb pell més o menys uns 3/4 d'hora.
Mentre, feu un all-i-oli cuidant que us quedi ben lligat.
Un cop les patates estiguin fetes, les deixeu refredar una estona i tot seguit les peleu i les aneu tallant a rodalles d'un dit de gruix. Les col.loqueu en una plata i escampeu pel damunt l'all-i-oli i hi ratlleu per sobre els dos ous que ja tindreu dusos.
Ara és el moment d'agafar les butifarres... els hi feu un tall al llarg i ja es poden posar al foc o a la brasa. A mida que es vagin coent, s'aniran esparrecant...

1h 15min

Notes

Les butifarres feu-les sempre quan les patates ja estiguin preparades del tot, per evitar que es refredin massa...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1211 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: