Pop gallec amb patates
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 1 Pop gallec
- 5 patates més aviat grosses
- Oli, sal i pebre vermell
Utensilis
Elaboració
Renteu les patates per a que quedin ben netes.
Poseu al foc una olla amb aigua per coure el pop. Afegiu-hi sal.
Ara, renteu ben bé el pop i quan l'aigua començi a bullir, preneu els molls de la cuina i agafeu el pop per la part de la bossa... sense deixar-lo anar, l'introduiu a l'olla i el torneu a treure; quan vegeu que l'aigua torna a bullir, ho torneu a fer i després un altre cop. Aquesta operació s'ha de fer tres vegades i a l'última, ja l'heu de deixar anar i llavors ha de coure 45 minuts. Quan deixeu estar el pop a dintre l'olla, poseu-hi les patates senceres per a que també s'hi coguin.
Quan hagi passat aquest temps, feu refredar les patates , les peleu i les talleu a rodalles més o menys d'un dit. Seguidament talleu les potes del pop a rodalletes i la bossa també a trossets.
1h 30min
Notes
Disposeu les patates en una safata adient i per damunt d'elles, el pop prèviament tallat. Ho remulleu amb una mica de l'aigua de fer-ho bullir, i ara ho amaniu amb un polsim de sal, un altre de pebre vermell i tot seguit, regat amb oli d'oliva... Si ho acompanyeu, amb un bon vi d'Agulla, un blanc Pescador o un Riveiro....Hmmm! I si no... també.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2326 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.