Pop gallec amb patates
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 1 Pop gallec
- 5 patates més aviat grosses
- Oli, sal i pebre vermell
Utensilis
Elaboració
Renteu les patates per a que quedin ben netes.
Poseu al foc una olla amb aigua per coure el pop. Afegiu-hi sal.
Ara, renteu ben bé el pop i quan l'aigua començi a bullir, preneu els molls de la cuina i agafeu el pop per la part de la bossa... sense deixar-lo anar, l'introduiu a l'olla i el torneu a treure; quan vegeu que l'aigua torna a bullir, ho torneu a fer i després un altre cop. Aquesta operació s'ha de fer tres vegades i a l'última, ja l'heu de deixar anar i llavors ha de coure 45 minuts. Quan deixeu estar el pop a dintre l'olla, poseu-hi les patates senceres per a que també s'hi coguin.
Quan hagi passat aquest temps, feu refredar les patates , les peleu i les talleu a rodalles més o menys d'un dit. Seguidament talleu les potes del pop a rodalletes i la bossa també a trossets.
1h 30min
Notes
Disposeu les patates en una safata adient i per damunt d'elles, el pop prèviament tallat. Ho remulleu amb una mica de l'aigua de fer-ho bullir, i ara ho amaniu amb un polsim de sal, un altre de pebre vermell i tot seguit, regat amb oli d'oliva... Si ho acompanyeu, amb un bon vi d'Agulla, un blanc Pescador o un Riveiro....Hmmm! I si no... també.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1504 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Boníssimmmmmmm
Queda especificat que és un alcohol de 90º. Aquesta gradació és una de les adients per fer quelcom que es faci servir...
Lourdes.... Avuí penso preparar aquesta recepta per a demà celebrar l'aniversari de la meva filla, però penso fer-la amb...
Jordi.... Ahir per la nit vam sopar 6 persones la teva sarsuela que vaig preparar el dia abans. ESTAVA FABULOSA. ENS VA...
Perdoneu no vaig posar la descripció de l'almívar perqué vaig donar per suposat que tothom sap o pot saber com es fa... EM...