Pop gallec amb patates

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Pop gallec
  • 5 patates més aviat grosses
  • Oli, sal i pebre vermell

Utensilis





Elaboració

Renteu les patates per a que quedin ben netes.
Poseu al foc una olla amb aigua per coure el pop. Afegiu-hi sal.
Ara, renteu ben bé el pop i quan l'aigua començi a bullir, preneu els molls de la cuina i agafeu el pop per la part de la bossa... sense deixar-lo anar, l'introduiu a l'olla i el torneu a treure; quan vegeu que l'aigua torna a bullir, ho torneu a fer i després un altre cop. Aquesta operació s'ha de fer tres vegades i a l'última, ja l'heu de deixar anar i llavors ha de coure 45 minuts. Quan deixeu estar el pop a dintre l'olla, poseu-hi les patates senceres per a que també s'hi coguin.
Quan hagi passat aquest temps, feu refredar les patates , les peleu i les talleu a rodalles més o menys d'un dit. Seguidament talleu les potes del pop a rodalletes i la bossa també a trossets.

1h 30min

Notes

Disposeu les patates en una safata adient i per damunt d'elles, el pop prèviament tallat. Ho remulleu amb una mica de l'aigua de fer-ho bullir, i ara ho amaniu amb un polsim de sal, un altre de pebre vermell i tot seguit, regat amb oli d'oliva... Si ho acompanyeu, amb un bon vi d'Agulla, un blanc Pescador o un Riveiro....Hmmm! I si no... també.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1309 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Eduard Lluis Palaus diu:
M'encanta el pop a la gallega, a mi m'agrada posar-hi sal gruixuda.
petons.
Pepi Faure Julián diu:
no creus que podria dominar massa????

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: