Endivies al forn, amb crema d'anxoves, i cruixent de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una endivia, per persona
  • Una pastanaga pelada, tallada a juliana
  • Blanc d'àpi, tallat a juliana
  • Un porro tallat a juliana
  • Sal
  • Farina
  • Oli d'oliva
  • Nata líquida,( per muntar)
  • Sis filets d'anxova
  • Conyac

1 racions

Elaboració

Primer de tot, agafem els filets d'anxova, els posem en el pot de la batedora, juntament amb un bon raig de nata líquida, i un toc de conyac, i ho passem per la batedora elèctrica, i un cop passat, ho reservem.
A part, agafem totes les verdures fetes juliana, les passem per farina, i les fregim amb oli d'oliva, i un cop fregides, les reservem, damunt un paper de cuina.
Després, agafem l'endivia, la posem en una safata per anar al forn, la reguem amb oli, i la enfornem a 180º, fins que és cuita.
Tot seguit, la posem en el plat on la servirem, ( en forma de creu), i en el centre, fem un niu amb les verdures cruixents.
A part, posem la crema d'anxoves en un cassó, a foc baix, i anem remenant amb l'ajud del vatedor de varetes, fins aconseguir una crema fina, i homogènea, amb la que salsejarem les endivies, abans de treure-ho a taula, i !! bon profit!!

40min

Notes

Podem fer tantes endivies, com persones siguem a taula.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1064 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: