Pesols a la catalana
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 500grms de pesols congelats de bona qualitat.
- 3 talls de cansalada del coll.
- 3 talls de cansalada de la panxa.
- 1 botifarra negra
- 2 grans d'all
- 3 culleradas soperas de salsa de tomaquet cassolana
- 1 branqueta de menta, si es temporada fresca si no seca.
- 1xupito d'anis
- 1xupito de moscatel
- 1xupito de vi ranci
- 1xupito de conyac
- Oli d'oliva
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Es bullen els pesols amb aigua sal i un polsim de sucre.
En una cassola i posem oli quant estigui calent i posem les dos cansalades i deixem que quedin ben rosses.
Llavors i afegim l'all talladet petit i la salsa de tomaquet.
i donem unes voltes i afegim els pesols escorreguts.
Afegim tots els licors, baixem el foc i tapem
Passats 10 minuts, tot sacsejant la cassola i afegim la branqueta de menta i la botifarra negra a rodanxes de 2 dits.
Deixem uns 5 minuts mes i ja es poden servir, ben calents
Rectificar de sal si es necesari
														
 25min
  25min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4898 visites.
 4898 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 Joan Corminas
 Joan Corminas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Postres i dolços
 Postres i dolços Natilles
 Natilles 
  
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  
  
  Altres
 Altres 
  Salses
 Salses 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram