Llamàntol a la brasa de carbó d'alzina

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Llamàntol per comensal
  • Sal i julivert ( opcional )

1 racions

Elaboració

Patim el llamàntol pel mig. Posem el llamàntol sobre la brasa amb la part oberta cap amunt. Passats 2 minuts donem volta, la carcassa exterior ha de tenir color vermell ataronjat, com a la foto. Fem 1 o 2 minuts més i mengem immediatament.

5min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4182 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: