Fettuccine amb pernil, espàrrecs verds i crema

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i Italia
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 375 g de pasta (fettuccine, en aquest cas)
  • 1 Manat d’espàrrecs verds
  • 75 g de Pernil salat
  • Mitja ceba
  • Oli d'oliva
  • Un got de vi blanc
  • Sal

3 racions

Elaboració

En una paella ampla, hi posem a coure la ceba tallada a trossos.
Abans que agafi color hi afegim el vi i deixem que s’evapori.
Si quan el vi s’ha evaporat la ceba encara no és tova, hi anem afegint aigua fins que no estigui ben cuita.
Mentre, rentem els espàrrecs, posem una olla al foc amb aigua freda i quan arrenqui el bull els hi posem.
Els deixem coure fins que quedin tous.
Els escorrem, tallem a trossets i guardem unes quantes puntes.
Passem pel minipimer els espàrrecs tallats a trossets i la ceba amb tot el seu suquet fins a obtenir una crema.
En la mateixa paella on hem cuit la ceba, hi fregim una miqueta el pernil (amb un rajolí d’oli si cal).
Hi Afegim la crema d’espàrrecs, i les puntes d’espàrrecs que hem guardat. Comprovem si està bé de sal.
Deixem que faci xup xup un parell de minuts i apaguem el foc.
Coem la pasta, el temps indicat en el paquet. Dos minuts abans de que estigui feta tornem a encendre el foc de la paella.
Escorrem la pasta i l'aboquem a la paella amb la crema. Remenem i emplatem.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1777 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: