Bacallà amb taronja
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de:
Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
primavera
estiu
tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2taronges
- 2cebes tendres
- 400 gr.bacallà dessalat
- 16 olives d'Aragó
- oli d'oliva verge
4 racions
Elaboració
Netegeu el bacallà sota l'aixeta i talleu-lo ben primet, així com la ceba tendra
Trossegeu les taronges també ben petites i ho amaniu tot amb oli d'oliva
Afegiu un grapat d'olives d'Aragó
5min
Notes
Podem fer-ne molta quantitat doncs al quedar macerat aguanta molts dies a la nevera
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2232 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots
sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


