Cocotxes de bacallà al pil - pil

Categoria:
Típica de: Espanya → Pais Vasc
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grs. de cocotxes de bacallà dessalades
  • 3 grans d'all
  • 1 bitxo
  • Oli d'oliva verge extra
  • Julivert picat

3 racions

Elaboració

En una cassola de fang poso 3 cullerades d'oli verge, on doro els alls filetejats i els bitxos.
Abans que prenguin massa color, afegeixo les cocotxes.
Al cap de pocs minuts, al voltant de les cocotxes es començarà a formar una espuma. Aquesta és la gelatina del peix que surt a la calor del foc. Cal evitar que s'escalfi en excés i si cal, separem uns segons la cassola del foc.
Comencem a agitar la cassola de fang amb moviments circulars uns 2-3 minuts
Provem de sal, empolvorem amb abundant julivert picat i portem a taula.

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3509 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: