Cassola de rap, gambes i bolets

Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 rodanxes de rap
  • 12 gambes
  • 400 g de bolets congelats
  • 1 pot de tomàquet sofregit
  • 1 ceba
  • Oli, farina, sal i pebre
  • Picada
  • 2 grans d'all fregits
  • 2 llesquetes de pa fregit
  • 10 ametlles torrades
  • 100 ml de vi blanc
  • Julivert

6 racions

Elaboració

En una paella fregiu les gambes amb una mica d'oli, retireu-les.
En el mateix oli, fregiu els talls de rap salpebrats i enfarinats. Poseu el peix dins d'una cassola.
Piqueu la ceba i fregiu-la en la mateixa paella amb una mica més d'oli. Quan comenci a agafar color, poseu-hi els bolets, i quan hagin trec tota l'aigua, aboqueu-hi el pot de sofregit de tomàquet. Deixeu-ho coure uns 10 minuts.
Aboqueu tot el sofregit de bolets damunt del peix de la cassola.
Feu una picada amb tots els ingredients i dilui-la amb el vi blanc. Aboqueu-ho a la cassola i poseu-hi una mica d'aigua.
Salpebreu-ho i deixeu-ho coure uns 10 minuts, movent la cassola de tan en tant.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1328 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: