Sardines farcides

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Estats Units (EUA) → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Kgm. se sardines grans, obertes sense espina.
  • 2 patates bullides aixafades
  • 2 dents d'all picats
  • 1 ou dur picat
  • Julivert picat
  • 1 rovell d'ou

4 racions

Elaboració

Barrejar tots els ingedients.
Posar damunt una sardina i tapar amb un altra.
Rebosar com tingueu costum.
Acompanyar d'una amanida o escalibat

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1840 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: