Pollastre mariner
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pollastre tallat a octaus
- 500 g de musclos
- 300 g de cloïsses
- 3 tomàquets madurs
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 100 ml de vi blanc
- Oli, sal i pebre
4 racions
Elaboració
Netegeu el pollastre, poseu-hi sal i pebre i daureu-lo en una paella amb una mica d'oli.Reserveu-lo.
En una cassola amb aoli de fregir el pollastre, ofegueu la ceba tallada a làmines, quan comenci a tenir color, afegiu-hi l'all picat i el tomàquet ratllat. Deixeu-ho coure uns 15 minuts.
Netegeu els musclos i les cloïsses i obriu-les al vapor, retireu-les i coleu el caldo de la cocció. Reserveu-lo.
Poseu el pollastre a la cassola junt amb el vi i el caldo del peix, just que cobreixí el pollastre i coeu-lo durant uns 30 minuts. Uns minuts abans d'acabar la cocció, poseu-hi els musclos i les cloïsses.
Notes
De les cloïsses i posdeu treure una de les closques, així no abultara tant el plat
Etiquetes: Pollastre mariner Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1033 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.