Pollastre mariner

Ingredients

  • 1 pollastre tallat a octaus
  • 500 g de musclos
  • 300 g de cloïsses
  • 3 tomàquets madurs
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 100 ml de vi blanc
  • Oli, sal i pebre

4 racions

Elaboració

Netegeu el pollastre, poseu-hi sal i pebre i daureu-lo en una paella amb una mica d'oli.Reserveu-lo.
En una cassola amb aoli de fregir el pollastre, ofegueu la ceba tallada a làmines, quan comenci a tenir color, afegiu-hi l'all picat i el tomàquet ratllat. Deixeu-ho coure uns 15 minuts.
Netegeu els musclos i les cloïsses i obriu-les al vapor, retireu-les i coleu el caldo de la cocció. Reserveu-lo.
Poseu el pollastre a la cassola junt amb el vi i el caldo del peix, just que cobreixí el pollastre i coeu-lo durant uns 30 minuts. Uns minuts abans d'acabar la cocció, poseu-hi els musclos i les cloïsses.

Notes

De les cloïsses i posdeu treure una de les closques, així no abultara tant el plat


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1274 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: